Testament - The Formation Of Damnation. Strona: 1

Testament - The Formation Of Damnation Dodano: 2008-05-05 10:03

Troche głupio, ze autor artykułu zaczyna dyskusje, ale myslę, żejest to na tyle wązny i wyczekiwany album, ze moznaby pokusic sie o dyskusje na temat spełnionych/niespełnionych oczekiwań

.

Dodano: 2008-05-05 16:34

jak najbardziej spełnione :) a tak przy okazji, poszperałem troszku i zapoznałem się z muzyką Alex Skolnick Trio :) świetna sprawa i zastanawiam się które obilcze daje mu więcej satysfakcji. No, to tyle

Dodano: 2008-05-05 22:12

ta płyta nawet mi się podoba. tylko że nie bardzo mam ochotę jej słuchać heh nie ma przeboju na miarę Over The Wall czy Electric Crown. sama technika to nie wszystko. brakuje mi tej przebojowości właśnie. może zbyt dużo oczekiwałem. jakby spojrzeć prawdzie w oczy to wielce utalentowanymi kompozytorami chłopaki nie były nie są i raczej już nie będą. ot poprawna płyta

Testament Dodano: 2009-03-24 15:55

A ja sie troszku rozczarowalem Nie moge powiedziec ze plyta jest zla, jednakze po ultra hiper mega genialnym The Gathering...

If i can`t be my own i feel better dead.

Dodano: 2010-08-25 20:02

jak dla mnie kazda plyta Testament miażdży :)czekam z niecierpliwoscia na kolejną

Dodano: 2010-08-25 20:21

A ja do niej w ogole nie wracam :/

.

:) Dodano: 2010-08-25 20:32

Ja czasem posłucham ale jak juz pisałem rewelacji nie ma. Może moje oczekiwania były zbyt duże ??

Dodano: 2010-08-25 21:37

Dla mnie jest naprawdę znakomita i często do niej wracam:). Podoba mi się bardziej niż, moim zdaniem, przereklamowany The Gathering ale jednak nie jest to poziom The New Order, która jest dla mnie najlepsza

Wszystko się kiedyś kończy

Testament Dodano: 2010-08-25 21:45

Różnica pomiędzy The Gathering i Formation jest jak pomiędzy Reaultem a Mercedesem Nie umniejszając Francuzowi który też jest niezły :)

To że The Gathering jest największym osiągnieciem tej zasłużonej formacji to dyskusji nie ma

A Formation daje nadzieje że butów na kołku jesio nie zawiesili choć do młodzieniaszków nie należa :)

Dodano: 2010-08-26 07:56 Zmieniono: 2010-08-26 08:25

A na najbardziej lubie chyba "Souls of Black" :)

.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło